Targ de nunta Orasul Mirilor Alba 2013
Articole locale

Targ de nunta Orasul Mirilor Alba 2013

de

In anul 2013 se rescrie pentru a cincea oara povestea targului de nunta "Orasul Mirilor" organizat de Alba Mall. De aceasta data targul de nunta "Orasul Mirilor" isi va deschide portile in perioada 08-10 februarie 2013. Ca si pana acum, targul de nunti “Orasul Mirilor" se va desfasura in locatia organizatorilor si anume in incinta Alba Mall. Alba Mall gazduieste la fiecare editie un adevarat spectacol dedicat nuntilor, actorii principali fiind firme din toate colturile tarii cat si din Alba Iulia, care prezinta cele mai frumoase si inedite oferte pentru viitorii miri. Putem spune cu siguranta ca targul "Orasul Mirilor" se afla printre cele mai importante targuri de nunti din zona noastra, atat din punctul de vedere al numarului de expozanti cat si al importantei brandurilor prezente.

Punctul culminant al fiecarei editii "Orasul Mirilor – Alba Mall" este parada rochiilor de mireasa. Acesta este un moment unic si asteptat de toti vizitatorii fiind caracterizat de inventivitate si rafinament.

De asemenea a devenit o traditie, ca in fiecare an, Alba Mall impreuna cu firmele de specialitate participante la targ, sa multumeasca celor care au trecut pragul targului cu torturi delicioase, de dimensiuni enorme, gata sa satifaca toti pofticiosii.

In 2013, targul de nunta "Orasul Mirilor" va asteapta:

  • vineri, 08.02.2013 orele 14:00 - 21:00
  • sambata, 09.02.2013 orele 10:00 - 21:00
  • duminica, 10.02.2013 orele 10:00 - 20:00

Ceea ce “Orasul Mirilor- Alba Mall” are de oferit in plus fata de majoritatea targurilor din tara, este in primul rand, faptul ca se afla printre putinele targuri in domeniu care nu solicita taxa de intrare, tocmai din respect si din dorinta de a fi alaturi de clientii Alba Mall intr-una din cele mai importante momente din viata, si anume nunta! Tot pentru ei, Alba Mall organizeaza intodeauna programe deosebite cum ar fi : concerte, demonstratii de dans, demonstratii de machiaj sau coafura, precum si alte momente speciale si inedite pentru marele eveniment.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: