Targ nunta Orasul Mirilor Alba Mall
Organizare nunta

Targ nunta Orasul Mirilor Alba Mall

de

Alba Mall a gazduit in perioada 18-20 februarie 2011 targul de nunti intitulat “Orasul mirilor”, eveniment care s-a ridicat la inaltimea asteptarilor tuturor tinerilor care au hotarat sa isi organizeze nunta in anul 2011. Toti cei care au vizitat mallul in cursul celor trei zile au putut vedea ca organizatorii si participantii au acordat o atentie deosebita detaliilor. Tinerii miri care s-au lasat purtati de tentatiile targului au putut avea incredere in profesionalismul celor care si-au prezentat ofertele.

Alaturi de programul anuntat public, cel care cuprindea parada rochiilor de mireasa, demonstratii de dans, make-up si hair styling, standurile furnizorilor de produse si servicii i-au incantat pe vizitatori cu tot ceea ce este indispensabil pentru o nunta de vis. Vizitatorii au putut admira standurile si au putut participa la programele si happeningurile organizate in urmatoarele intervale: in 18 februarie intre orele 14.00-22.00, iar in 19 si 20 februarie intre orele 10.00 si 22.00.

Mirii s-au putut bucura de prezentari de moda in care au fost anuntate noile tendinte in materie de rochii de mireasa, dar si de costume pentru miri. Rochiile creatorilor participanti au fost create in general cu mare atentie la detalii, ornamente optand in general pentru liniile clasice, elegant-discrete. Oferta generoasa de rochii de mireasa a putut fi vazuta de aproape de viitoarele mirese, fiind expuse astfel incat fiecare sa isi poate gasi rochia de vis, in functie de preferinte si buget. Toate accesoriile vestimentare pe care trebuie sa le poarte mirii au fost de gasit aici, asa ca organizatorii chiar le-au facut tinerilor cautarea mult mai usoara.

Decoratorii i-au uimit pe vizitatori prin combinatiile inedite de materiale, culori, texturi, in general printr-o oferta fabuloasa de senzatii vizuale pentru toti tinerii care doresc sa isi vada nunta sarbatorita intr-o maniera eleganta si estetica. Un punct aparte in cadrul prezentarii ofertelor l-au ocupat cofetariile si laboratoarele care au transformat tortul miresei dintr-un obiect bun doar de gustat in adevarate opere de arta. Creatorii torturilor expuse au impresionat printr-un bun gust si un deosebit simt al armoniei cromatice si stilistice. Oferta de lumanari ornamentale pentru decorat sala si mesele a fost si ea pe gustul celor care nu se multumesc cu o simpla nunta, ci isi doresc un adevarat spectacol. Restaurantele au expus creatii originale realizate din diverse mancaruri taiate si asamblate intr-un mod demn de revistele de arta culinara. Buchetele destinate decorarii salii, dar si buchetele pentru mirese au imbinat cu mare maiestrie flori exotice cu flori autohtone de sezon, exploatand culorile naturale potentate de accesoriile si combinatiile cele mai originale.

Iubitorii de extravagante s-au putut delecta in limuzinele puse la dispozitia vizitatorilor. Cei care isi doresc o nunta cu adevarat spectaculoasa si inedita pot inchiria o astfel de masina de lux in care sa savureze un tur al orasului intr-un interior demn de starurile occidentale.

Targul de nunti “Orasul mirilor” a oferit motive serioase tinerilor pentru a vizita Alba Mall in perioada 18-20 februarie 2011. Cei care au trecut pe acolo cu siguranta au scapat de cateva griji in iceea ce priveste modul cum ar trebui sa isi organizeze nunta. Tot ce au de facut este sa isi mobilizeze resursele si sa aleaga intre ofertele de inalta clasa.

Multumim talentatului fotograf Ionut Chira de la JC Photography pentru superbele fotografii realizate in cadrul targului de nunta Orasul Mirilor 2011.
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: